Επίδραση βιοπροστατευτικών καλλιεργειών στη συντήρηση του νωπού κρέατος eng
Main Author: | Κατίκου, Παναγιώτα |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
[χ.ε.]
2006
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων/ Γενικό Χημείο του Κράτους
Published: (1979) -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004) -
Μελέτη του ρόλου της ζελατίνης και του πράσινου τσαγιού στη συντήρηση/
by: Καλυβιανάκης, Ιωάννης
Published: (2014)