Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών μονάδων: γνωριμία, πρακτική και θεωρία/
Main Author: | Φουντουλάκης, Ιωάννης |
---|---|
Corporate Authors: | ΄Ελλην / Εκδοτικός ΄Ομιλος ΄Ιων, ΄Ελλην |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Εκδόσεις ΄Ελλην,
2007
|
Edition: | 1η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Εστιατόριο : οργάνωση-λειτουργία-τεχνική, έλεγχος-κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής & ποιότητας /
by: Αρβανίτης, Κώστας.
Published: (2001) -
Οργάνωση - τεχνική εστιατορικών μονάδων : οργάνωση τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1997) -
Μπαρ, ποτά, οινολογία
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (1987) -
Hospitality and catering : a closer look /
by: Jones, Ursula
Published: (1997) -
Service management : strategy and leadership in service business /
by: Normann, Richard, 1943-
Published: (2002)