LEADER 01535nam a2200337 a 4500
001 2018045
005 20171112000008.0
008 150116s2007 gr r 000 0 gre d
020 |a 9789602869819 
040 |a GR-AtPPV  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23η  |a 647.95068 
100 1 0 |2 21  |a Φουντουλάκης, Ιωάννης 
245 1 0 |a Αρχές λειτουργίας επισιτιστικών μονάδων:   |b γνωριμία, πρακτική και θεωρία/  |c Ιωάννης Φουντουλάκης 
250 1 0 |a 1η έκδ. 
260 1 0 |a Αθήνα:  |b Εκδόσεις ΄Ελλην,  |c 2007 
300 1 0 |a 149 Σ. :  |b εικ., πίνακες ;  |c 24 εκ. 
504 1 0 |a Περιέχει ευρετήριο 
650 1 0 |a Εστιατόρια 
650 1 0 |a Εστιατόρια  |x Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 0 |a Βιομηχανίες παροχής υπηρεσιών  |x Διοίκηση και οργάνωση 
650 1 0 |a Τουριστικό εμπόριο  |x Ανάπτυξη 
650 1 0 |a Tourist trade  |x Growth 
650 1 0 |a Διαχείριση υπηρεσιών τροφίμων 
650 1 0 |a Food service management 
650 1 0 |a Restaurant management 
650 1 0 |a Διαχείριση εστιατορίου 
650 1 0 |a Restaurants 
710 1 0 |a ΄Ελλην / Εκδοτικός ΄Ομιλος ΄Ιων 
710 1 0 |a ΄Ελλην 
952 |a GR-AtPPV  |b 59cccf6a6c5ad134460988f4  |c 998a  |d 945l  |e 647 ΦΟΥ  |t 7  |x m  |z Books 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5ef6c5ad14ac1e79121  |c 945l  |d 998a  |t 2  |x m  |z Books