Οδηγίες για την αγορά και συντήρηση των τροφίμων/ Γενικό Χημείο του Κράτους
Corporate Authors: | Ελλάδα. Υπουργείο Οικονομικών., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
[χ.τ.]:
[χ.ό.],
1979
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Ο ρόλος του αμύλου στη συντήρηση και επεξεργασία των τροφίμων/
by: Τζιαστούδη, Αγγελική Ν.
Published: (2012) -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004) -
Αι επί του επισιτισμού των Αθηνών αρμοδιότητες του στρατηγού επί τα όπλα/
by: Σαρικάκης, Θεόδωρος Χ., 1921-
Published: (1957) -
Αι επί του επισιτισμού των Αθηνών αρμοδιότητες του στρατηγού επί τα όπλα/
by: Σαρικάκης, Θεόδωρος Χ., 1921-
Published: (1957)