Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του/
Main Author: | Σεμιδαλάς, Χάρης Ε. |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2003
|
Subjects: |
Similar Items
-
Βιοσύνθεση και απομόνωση του Παράγοντα Ενεργοποίησης Αιμοπεταλίων (PAF) από προκαρυωτικά κύτταρα και μελέτη της δομής του
by: Ανδριώτης, Μιχαήλ Π.
Published: (1989) -
Απομόνωση και προσδιορισμός paf σε απομονωμένα λιποκύτταρα από ανθρώπινο λιπώδη ιστό/
by: Κωστής, Γ.
Published: (1999) -
Διερεύνηση της ύπαρξης του PAF και προδρόμων του paf ενώσεων και προσδιορισμός δραστικότητας της paf -ah σε απομονωμένα λιποκύτταρα/
by: Κοσμοπούλου, Έφη
Published: (1996) -
Παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων (PAF) : χημεία και βιολογικές δράσεις /
by: Αντωνοπούλου, Σμαραγδή, 1966-
Published: (1994) -
Διερεύνηση της διαμεσολάβησης του παράγοντα ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων (PAF) σε προκλητό οίδημα από ισταμίνη (Πειραματική μελέτη)
by: Καλοκασίδης, Κωνσταντίνος Ι.
Published: (2009)