Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Απομόνωση λιποειδών τροφίμων μ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του/
Main Author:
Σεμιδαλάς, Χάρης Ε.
Corporate Authors:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών.
,
Τμήμα Χημείας
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
2003
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων PAF
Παρασκευή γιαουρτιού
Απομόνωση λιποειδών τροφίμων
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
ix, 217 σ. : εικ., πίν., διαγρ. ; 30 εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 206-217
Similar Items
Βιοσύνθεση και απομόνωση του Παράγοντα Ενεργοποίησης Αιμοπεταλίων (PAF) από προκαρυωτικά κύτταρα και μελέτη της δομής του
by: Ανδριώτης, Μιχαήλ Π.
Published: (1989)
Απομόνωση και προσδιορισμός paf σε απομονωμένα λιποκύτταρα από ανθρώπινο λιπώδη ιστό/
by: Κωστής, Γ.
Published: (1999)
Διερεύνηση της ύπαρξης του PAF και προδρόμων του paf ενώσεων και προσδιορισμός δραστικότητας της paf -ah σε απομονωμένα λιποκύτταρα/
by: Κοσμοπούλου, Έφη
Published: (1996)
Παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων (PAF) : χημεία και βιολογικές δράσεις /
by: Αντωνοπούλου, Σμαραγδή, 1966-
Published: (1994)
Διερεύνηση της διαμεσολάβησης του παράγοντα ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων (PAF) σε προκλητό οίδημα από ισταμίνη (Πειραματική μελέτη)
by: Καλοκασίδης, Κωνσταντίνος Ι.
Published: (2009)
×
Loading...