Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του/

Main Author: Σεμιδαλάς, Χάρης Ε.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ.ό.], 2003
Subjects:
LEADER 01239nam a2200241 a 4500
001 1076097
005 20171111232425.0
008 040212s2003 gr r b 000 0 gre d
040 |a GrAtEKP.ximviolfarmak  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a gre  
082 0 |2 22  |a 664 
100 1 |a Σεμιδαλάς, Χάρης Ε. 
245 1 0 |a Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του/  |c Χάρης Ε. Σεμιδαλάς 
260 |a Αθήνα:  |b [χ.ό.],  |c 2003 
300 |a ix, 217 σ. :  |b εικ., πίν., διαγρ. ;  |c 30 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 206-217 
650 1 7 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 7 |a Παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων PAF 
650 7 |a Παρασκευή γιαουρτιού 
650 7 |a Απομόνωση λιποειδών τροφίμων 
710 0 |a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Σχολή Θετικών Επιστημών. 
710 0 |b Τμήμα Χημείας 
952 |a GrAtEKP  |b 59cce0226c5ad134460aed33  |c 998a  |d 945l  |e ΔΔ 664 ΣεμΧ α 2003  |t 1  |x m  |z Books