|
|
|
|
LEADER |
01239nam a2200241 a 4500 |
001 |
1076097 |
005 |
20171111232425.0 |
008 |
040212s2003 gr r b 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a gre
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Σεμιδαλάς, Χάρης Ε.
|
245 |
1 |
0 |
|a Απομόνωση λιποειδών τροφίμων με βιολογική δραστικότητα ως προς τον PAF και μελέτη της δομής του/
|c Χάρης Ε. Σεμιδαλάς
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ.ό.],
|c 2003
|
300 |
|
|
|a ix, 217 σ. :
|b εικ., πίν., διαγρ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 206-217
|
650 |
1 |
7 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
|
7 |
|a Παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων PAF
|
650 |
|
7 |
|a Παρασκευή γιαουρτιού
|
650 |
|
7 |
|a Απομόνωση λιποειδών τροφίμων
|
710 |
0 |
|
|a Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Σχολή Θετικών Επιστημών.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Χημείας
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cce0226c5ad134460aed33
|c 998a
|d 945l
|e ΔΔ 664 ΣεμΧ α 2003
|t 1
|x m
|z Books
|