Χημεία τροφίμων
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
Γαρταγάνης
1997
|
Edition: | 4η έκδ. |
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνική Βιβλιοθήκη | ΦΕ-1919-MKC | 2 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.07 ΜΠΟ | 2 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664.07 ΜΠΟ | 1 | Προβολή | OPAC |
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης | TX 545 | 5 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Αθήνας | 664 ΜΠΟ | 1 | Προβολή | OPAC |
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου | 4 | Προβολή | OPAC | |
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου | TX545.M66 2004 | 1 | Προβολή | OPAC |
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664.07 ΜΠΟ | 2 | Προβολή | OPAC |