Χημεία τροφίμων

Main Author: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη Γαρταγάνης 1997
Edition:4η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική ΒιβλιοθήκηΦΕ-1919-MKC2ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.07 ΜΠΟ2ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664.07 ΜΠΟ1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTX 5455ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Αθήνας664 ΜΠΟ1ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου4ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ΚύπρουTX545.M66 20041ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.07 ΜΠΟ2ΠροβολήOPAC