Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επεξεργασία τροφίμων/...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επεξεργασία τροφίμων/
Main Author:
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Corporate Authors:
Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.
,
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
1997
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664 ΛαζΕ ε 1997 2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Επεξεργασία τροφίμων /
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2014)
Επεξεργασία τροφίμων /
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2010)
Επεξεργασία τροφίμων /
by: Λάζος, Ευάγγελος Σ.
Published: (2016)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004)
Χημεία τροφίμων/
by: Τσατσαρώνης, Γεώργιος Χ.
Published: (1976)
×
Loading...