|
|
|
|
LEADER |
00918nam a2200193 a 4500 |
001 |
1246426 |
005 |
20171111232650.0 |
008 |
080418s1997 gr erb 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Λάζος, Ευάγγελος Σ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Επεξεργασία τροφίμων/
|c Ευάγγελος Σ. Λάζος
|
260 |
|
|
|a Αθήνα:
|b [χ.ό.],
|c 1997
|
300 |
|
|
|a 492 σ. :
|b διαγρ. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές
|
650 |
1 |
7 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
710 |
0 |
|
|a Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
|b Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής.
|
710 |
0 |
|
|b Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd06706c5ad134460dac15
|c 998a
|d 945l
|e 664 ΛαζΕ ε 1997 2
|t 2
|x m
|z Books
|