Απομόνωση βιολογικά δραστικών λιποειδών με αντι-αθηρωματικές ιδιότητες από τον κρόκο αυγού/

Main Author: Παναγοπούλου, Ελεάννα Α.
Corporate Authors: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας., Τομέας ΙΙ, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: [χ. ό.], 2009
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 664 ΠανΕ α 20092ΠροβολήOPAC