Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Επιστήμη και τεχνική των τροφί...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Επιστήμη και τεχνική των τροφίμων/
Main Author:
Θωμόπουλος, Χρίστος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό.],
1986
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Χημεία τροφίμων
Τροφή
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τροφή
>
Συσκευασία
Τροφή
>
Συντήρηση
Προγραμματισμός για την ποιότητα
>
ΔΙΠ 51
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
664 ΘΩΜ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
by: Μοσχοβίδη, Γεωργία Α.
Published: (2010)
Προσομοίωση γραμμής παραγωγής και γραμμών συσκευασίας βιομηχανίας κατεψυγμένων λαχανικών & τροφίμων/
by: Μοσχόπουλος, Νικόλαος
Published: (2006)
Γεωργική τεχνολογία και επιστήμη τροφίμων : μετά εργαστηριακών ασκήσεων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1992)
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων :αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001)
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004)
×
Loading...