Επιστήμη και τεχνική των τροφίμων/
Main Author: | Θωμόπουλος, Χρίστος Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
1986
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες/
by: Μοσχοβίδη, Γεωργία Α.
Published: (2010) -
Προσομοίωση γραμμής παραγωγής και γραμμών συσκευασίας βιομηχανίας κατεψυγμένων λαχανικών & τροφίμων/
by: Μοσχόπουλος, Νικόλαος
Published: (2006) -
Γεωργική τεχνολογία και επιστήμη τροφίμων : μετά εργαστηριακών ασκήσεων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1992) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων :αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001) -
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2004)