Ποιότητα του χοιρινού κρέατος σε σχέση με το περιβάλλον εκτροφής των ζώων σε μεσαίες χοιροτροφικές μονάδες [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Παπασπυριδάκος, Φώτιος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/79C182419FE68CCBC225754B0029226C/$File/PAPASPYRIDAKOS 20FOTIS.pdf?OpenElement |
Similar Items
-
Η παραγωγή και η αγορά χοιρείου κρέατος στην Ελλάδα/
by: Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δ., 1946-
Published: (1996) -
Ανάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού χοιρινού κρέατος σε μίγματα κρέατος/
by: Μπαλαγιάννης, Χρήστος
Published: (2014) -
Οι κλάδοι παραγωγής κρέατος μόσχου, χοιρινού και κοτόπουλου στην Ελλάδα: προβλήματα παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας στα πλαίσια της ΕΟΚ/
by: Ντελής, Δημήτρης Ι.
Published: (1989) -
Διερεύνηση εφαρμογής βιοκλιματικών αρχών και αξιοποίησης αποβλήτων σε κτηνοτροφικές μονάδες εφαρμογή στο σχεδιασμό βουστασίων στη βόρεια Ελλάδα: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Ασπρούλης, Χρήστος
Published: (2004) -
Διαχείριση αποβλήτων χοιροτροφείου με έμφαση στην αξιοποίησή τους [Διπλωματική διατριβή] /
by: Δούλαλας, Γιώργος
Published: (2014)