Ποιότητα του χοιρινού κρέατος σε σχέση με το περιβάλλον εκτροφής των ζώων σε μεσαίες χοιροτροφικές μονάδες [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Παπασπυριδάκος, Φώτιος
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2008
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/79C182419FE68CCBC225754B0029226C/$File/PAPASPYRIDAKOS 20FOTIS.pdf?OpenElement

Internet

http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/79C182419FE68CCBC225754B0029226C/$File/PAPASPYRIDAKOS 20FOTIS.pdf?OpenElement
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC