Ποιότητα του χοιρινού κρέατος σε σχέση με το περιβάλλον εκτροφής των ζώων σε μεσαίες χοιροτροφικές μονάδες [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/79C182419FE68CCBC225754B0029226C/$File/PAPASPYRIDAKOS 20FOTIS.pdf?OpenElement |
Internet
http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/$defaultview/79C182419FE68CCBC225754B0029226C/$File/PAPASPYRIDAKOS 20FOTIS.pdf?OpenElementΒιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |