General aspects /
Other Authors: | Fox, P. F. |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Gaithersburg, MA.: London:
Aspen Publishers ; Chapman & Hall,
1999, c1993
|
Edition: | 2nd ed. |
Subjects: |
Similar Items
-
Cheese: chemistry, physics and microbiology/
Published: (1999) -
The cheese companion : the connoisseurʹs guide /
by: Ridgway, Judy
Published: (1999) -
Cheese : chemistry, physics and microbiology /
Published: (1999) -
Μελέτη της παρακαζεινικής μήτρας διαφορετικών κατηγοριών τυριών κατά τη διάρκεια της ωρίμανσής τους/
by: Παντελή, Μαρία
Published: (2011) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
by: Μπίντσης, Θωμάς, 1973-
Published: (2009)