Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε τυποποιητήριο ελαιόλαδου
Main Author: | Κωστόπουλος, Ανδρέας |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Δροσινός, Ελευθέριος Χ. |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2006
|
Similar Items
-
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην αρτοβιομηχανία /
by: Φροσύνη, Χαραλαμπία -
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην αρτοβιομηχανία /
by: Φροσύνη, Χαραλαμπία -
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε μονάδα υγείας - νοσοκομείο/
by: Καπετανίδου, Τριανταφυλλιά
Published: (2010) -
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
by: Αμβροσιάδης, Ιωάννης
Published: (2005) -
Μελέτη συστήματος HACCP σε κρασί /
by: Χριστάκη, Θεοδώρα