Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε τυποποιητήριο ελαιόλαδου

Main Author: Κωστόπουλος, Ανδρέας
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2006
LEADER 00850nam a2200169 a 4500
001 629480
005 20171111230408.0
008 100902s2006----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Κωστόπουλος, Ανδρέας 
245 0 0 |a Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε τυποποιητήριο ελαιόλαδου  |c Κωστόπουλος Ανδρέας ; επιβλέπων: Δροσινός Ελευθέριος 
260 |c 2006 
300 |a 188 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 90-91 
700 1 |a Δροσινός, Ελευθέριος Χ. 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc19046c5ad13446f72bf4  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ ΚΩΣ  |t 2  |x m  |z Books