Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP σε τυποποιητήριο ελαιόλαδου
Main Author:
Κωστόπουλος, Ανδρέας
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors:
Δροσινός, Ελευθέριος Χ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
2006
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
188 σ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 90-91
Similar Items
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην αρτοβιομηχανία /
by: Φροσύνη, Χαραλαμπία
Εφαρμογή συστήματος HACCP στην αρτοβιομηχανία /
by: Φροσύνη, Χαραλαμπία
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε μονάδα υγείας - νοσοκομείο/
by: Καπετανίδου, Τριανταφυλλιά
Published: (2010)
Εφαρμογή και έλεγχος του συστήματος HACCP
by: Αμβροσιάδης, Ιωάννης
Published: (2005)
Μελέτη συστήματος HACCP σε κρασί /
by: Χριστάκη, Θεοδώρα
×
Loading...