Η εκχύλιση με υπερκρίσιμα ρευστά στην τεχνολογία τροφίμων /
Main Author: | Λεμονής, Ηλίας |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών., Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών |
Other Authors: | Τζιά, Κωνσταντίνα |
Format: | Book |
Similar Items
-
Εκχύλιση λατεριτών /
by: Εφεντάκης, Γ -
Ισορροπία φάσεων σε υπερκρίσιμα συστήματα : μετρήσεις, μοντελοποίηση και πρόρρηση /
by: Κουτσίκος, Φίλιππος -
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2010) -
Τεχνολογία τροφίμων
by: Τρουλλινός, Βασίλειος Ν.
Published: (1971) -
Τεχνολογία τροφίμων
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1986)