Εκχύλιση συστατικών της γαλλικής δρυός σε ερυθρό οίνο από την ποικιλία Αγιωργήτικο
Main Author: | Λιολιούσης, Θεόδωρος |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Κοτσερίδης, Γεώργιος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2007
|
Subjects: |
Similar Items
-
Μελέτη πολυφαινολικών συστατικών ερυθρών ποικιλιών αμπέλου - πολυφαινολική ωρίμανση
by: Ζούκης, Άγγελος
Published: (2005) -
Ανάλυση πολυφαινολικών συστατικών και κινητική εκχύλισής τους κατά την οινοποίηση σταφυλιών ποικιλίας Αγιωργίτικο
by: Ζαχαριά, Αγγελική Η.
Published: (2009) -
Ταυτοποίηση ζυμών και προσδιορισμός φαινολικών συστατικών κατά την ερυθρή οινοποίηση γλεύκους οιναμπέλου "Αγιωργήτικο"/
by: Πατεράκη, Χρυσάνθη
Published: (2012) -
Μελέτη των πτητικών συστατικών που συμμετέχουν στο άρωμα των οίνων από τις ερυθρές ποικιλίες Ξινόμαυρο και Μαυροτράγανο/
by: Δήμου, Ευάγγελος Φ.
Published: (2012) -
La vinification par macιration carbonique /
by: Flanzy, Claude
Published: (1987)