Εκχύλιση συστατικών της γαλλικής δρυός σε ερυθρό οίνο από την ποικιλία Αγιωργήτικο

Main Author: Λιολιούσης, Θεόδωρος
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Κοτσερίδης, Γεώργιος
Format: Book
Language:Greek
Published: 2007
Subjects:
LEADER 00995nam a2200205 a 4500
001 624160
005 20171111230404.0
008 080916s2007----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 22  |a 663.223 
100 1 |a Λιολιούσης, Θεόδωρος 
245 0 0 |a Εκχύλιση συστατικών της γαλλικής δρυός σε ερυθρό οίνο από την ποικιλία Αγιωργήτικο  |c Λιολιούση Θεόδωρου ; επιβλέπων Κοτσερίδης Γεώργιος 
260 |c 2007 
300 |a 119 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 117-119 
650 0 0 |a Wine and wine making  |x Analysis 
650 0 0 |a Wine adulteration 
700 1 |a Κοτσερίδης, Γεώργιος 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc189a6c5ad13446f715e4  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 663.223 ΛΙΟ  |t 2  |x m  |z Books