Στοιχεία διαιτητικής [και] σύνθεση εδεσματολογίων (menu) στις επισιτιστικές μονάδες
Main Author: | Μάρας, Αθανάσιος Γ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Interbooks
c2006
|
Subjects: |
Similar Items
-
Σύνθεση εδεσματολογίου
by: Σαλεσιώτης, Μιχάλης Π. (1944- )
Published: (2007) -
Εξοπλισμός - εγκαταστάσεις και οργάνωση της επαγγελματικής κουζίνας
by: Πουλίδης , Πέτρος
Published: (2013) -
Έλεγχος - Τιμολόγηση στις επισιτιστικές τουριστικές επιχειρήσεις /
by: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Published: (2002) -
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995) -
Εμπορευματογνωσία - Προμήθειες
by: Ράπτης, Νίκος Δημ.
Published: (1999)