Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
Main Author: | Dittmer, Paul R. |
---|---|
Other Authors: | Griffin, Gerald G., Αποστολοπούλου, Αντιγόνη |
Format: | Book |
Language: | Greek English |
Published: |
Αθήνα
Έλλην
1999
|
Edition: | 5η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
by: Luise, Franco
Published: (2008) -
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995) -
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul.
Published: (1999) -
Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας 2001 - 2002 : 150 επιλογές με αξιολόγηση
Published: (2001) -
Alpha guide 2003 Τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας
Published: (2003)