Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, ε...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
Main Author:
Dittmer, Paul R.
Other Authors:
Griffin, Gerald G.
,
Αποστολοπούλου, Αντιγόνη
Format:
Book
Language:
Greek
English
Published:
Αθήνα
Έλλην
1999
Edition:
5η έκδ.
Subjects:
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
>
Κόστος
Ξενοδοχεία
>
Κόστος
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
578σ. 24εκ.
ISBN:
960-286-435-4
Similar Items
Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
by: Luise, Franco
Published: (2008)
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995)
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
by: Dittmer, Paul.
Published: (1999)
Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας 2001 - 2002 : 150 επιλογές με αξιολόγηση
Published: (2001)
Alpha guide 2003 Τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας
Published: (2003)
×
Loading...