|
|
|
|
LEADER |
00966nam a2200241 a 4500 |
001 |
2021160 |
005 |
20171112000012.0 |
008 |
030127s1999 g 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-286-435-4
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h eng
|
082 |
1 |
|
|2 20
|a 640
|
100 |
0 |
1 |
|a Dittmer, Paul R.
|
245 |
1 |
|
|a Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
|c Paul R. Dittmer [και] Gerald G. Griffin
|
250 |
1 |
|
|a 5η έκδ.
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Έλλην
|c 1999
|
300 |
1 |
|
|a 578σ.
|c 24εκ.
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Κόστος
|
650 |
1 |
|
|a Ξενοδοχεία
|x Κόστος
|
700 |
0 |
1 |
|a Griffin, Gerald G.
|
700 |
0 |
1 |
|a Αποστολοπούλου, Αντιγόνη
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59041ef66c5ad119ff956236
|c 995b
|d 995e
|e 01372/2000-2
|t 2
|x m
|z Books
|
952 |
|
|
|a GRThAnMak
|b 59cc9cf36c5ad13446019ddb
|c 998a
|d 945l
|e 647.950681 DIT
|t 1
|x m
|z Books
|