Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
Main Author: | Φιλιππίδης, Δημήτρης Α. |
---|---|
Other Authors: | Τζένος, Χρήστος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα
Le Monde
[2001]
|
Subjects: |
Similar Items
-
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου - Κουκούλη, Ειρήνη
Published: (1983) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001) -
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001) -
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (1999) -
Marketing εστιατορίου Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται _ και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
by: Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης Ν. (1969-)
Published: (2005)