Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η εφεύρεση του εστιατορίου...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η εφεύρεση του εστιατορίου Το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός
Main Author:
Spang, Rebecca L. (1961- )
Other Authors:
Ποταμιάνου, Βίκη
Format:
Book
Language:
Greek
English
Published:
Αθήνα
Ποταμός
c2005
Subjects:
Διατροφικές συνήθειες
>
Ιστορία
>
Γαλλία
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
>
Ιστορία
>
Γαλλία
Παρίσι (Γαλλία)
>
Κοινωνική ζωή και έθιμα
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
04355/2006-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Η εφεύρεση του εστιατορίου: το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός/
by: Spang, Rebecca L., 1961-
Published: (2005)
The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture /
by: Spang, Rebecca L., 1961-
Published: (2001)
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου - Κουκούλη, Ειρήνη
Published: (1983)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)
×
Loading...