Η εφεύρεση του εστιατορίου: το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός/

Main Author: Spang, Rebecca L., 1961-
Corporate Author: Ποταμός
Other Authors: Ποταμιανού, Βίκη, Ποταμιάνου, ΄Αννα, Ποταμιάνου, Βίκη
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Ποταμός, 2005
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ ΚρήτηςTX910 .F8 S66716 20051ΠροβολήOPAC
Πάντειο Πανεπιστήμιο647.9544361 SPA1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTX910.F81ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας647.954 436 1 SPA2ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης2ΠροβολήOPAC