|
|
|
|
LEADER |
00953nam a2200217 a 4500 |
001 |
288772 |
005 |
20171111224746.0 |
008 |
070122s2005 a||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-8350-95-6
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h eng
|
082 |
1 |
|
|2 21
|a 640
|
100 |
1 |
1 |
|a Spang, Rebecca L.
|d (1961- )
|
245 |
1 |
|
|a Η εφεύρεση του εστιατορίου
|b Το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός
|c Rebecca L. Spang
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Ποταμός
|c c2005
|
300 |
1 |
|
|a 340σ.
|b εικ.
|c 21εκ.
|
650 |
1 |
|
|a Διατροφικές συνήθειες
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|
651 |
1 |
|
|a Παρίσι (Γαλλία)
|x Κοινωνική ζωή και έθιμα
|
700 |
0 |
1 |
|a Ποταμιάνου, Βίκη
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 5908bbfb6c5ad1338a8dea9d
|c 995b
|d 995e
|e 04355/2006-2
|t 2
|x m
|z Books
|