Η εφεύρεση του εστιατορίου Το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός

Main Author: Spang, Rebecca L. (1961- )
Other Authors: Ποταμιάνου, Βίκη
Format: Book
Language:Greek
English
Published: Αθήνα Ποταμός c2005
Subjects:
LEADER 00953nam a2200217 a 4500
001 288772
005 20171111224746.0
008 070122s2005 a||| 000 yygre
020 |a 960-8350-95-6 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 1 |a gre  |h eng 
082 1 |2 21  |a 640 
100 1 1 |a Spang, Rebecca L.  |d (1961- ) 
245 1 |a Η εφεύρεση του εστιατορίου  |b Το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός  |c Rebecca L. Spang 
260 1 |a Αθήνα  |b Ποταμός  |c c2005 
300 1 |a 340σ.  |b εικ.  |c 21εκ. 
650 1 |a Διατροφικές συνήθειες  |x Ιστορία  |z Γαλλία 
650 1 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Ιστορία  |z Γαλλία 
651 1 |a Παρίσι (Γαλλία)  |x Κοινωνική ζωή και έθιμα 
700 0 1 |a Ποταμιάνου, Βίκη 
952 |a GRAtEVE  |b 5908bbfb6c5ad1338a8dea9d  |c 995b  |d 995e  |e 04355/2006-2  |t 2  |x m  |z Books