Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οργάνωση και λειτουργία εστιατ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
Main Author:
Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
Other Authors:
Τζένος, Χρήστος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα
Le Monde
[2001]
Subjects:
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
>
Διοίκηση και οργάνωση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
239σ. εικ. 24εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 235-236
ISBN:
960-86928-0-6
Similar Items
Διοίκηση και τεχνική εστιατορίου
by: Κουκοπούλου - Κουκούλη, Ειρήνη
Published: (1983)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)
Έναρξη λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (2001)
Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου
by: Reich, Allen Z.
Published: (1999)
Marketing εστιατορίου Για ποιους λόγους φεύγουν οι πελάτες και δεν ξανάρχονται _ και τι μπορείτε να κάνετε γι' αυτό
by: Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης Ν. (1969-)
Published: (2005)
×
Loading...