Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης

Main Author: Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
Other Authors: Τζένος, Χρήστος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα Le Monde [2001]
Subjects:
LEADER 00910nam a2200205 a 4500
001 195497
005 20171111224619.0
008 040219s2001 a g 000 yygre
020 |a 960-86928-0-6 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 20  |a 640 
100 0 1 |a Φιλιππίδης, Δημήτρης Α. 
245 1 |a Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου  |b Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης  |c Δημήτρης Φιλιππίδης και Χρήστος Τζένος 
260 1 |a Αθήνα  |b Le Monde  |c [2001] 
300 1 |a 239σ.  |b εικ.  |c 24εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 235-236 
650 1 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Διοίκηση και οργάνωση 
700 0 1 |a Τζένος, Χρήστος 
952 |a GRAtEVE  |b 59084f236c5ad1338a8ae59f  |c 995b  |d 995e  |e 02533/2001-2  |t 2  |x m  |z Books