|
|
|
|
LEADER |
00910nam a2200205 a 4500 |
001 |
195497 |
005 |
20171111224619.0 |
008 |
040219s2001 a g 000 yygre |
020 |
|
|
|a 960-86928-0-6
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
|
|
|a gre
|
082 |
1 |
|
|2 20
|a 640
|
100 |
0 |
1 |
|a Φιλιππίδης, Δημήτρης Α.
|
245 |
1 |
|
|a Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
|b Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
|c Δημήτρης Φιλιππίδης και Χρήστος Τζένος
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Le Monde
|c [2001]
|
300 |
1 |
|
|a 239σ.
|b εικ.
|c 24εκ.
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 235-236
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
700 |
0 |
1 |
|a Τζένος, Χρήστος
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59084f236c5ad1338a8ae59f
|c 995b
|d 995e
|e 02533/2001-2
|t 2
|x m
|z Books
|