|
|
|
|
LEADER |
01264nam a2200253 a 4500 |
001 |
1475083 |
005 |
20171111233534.0 |
008 |
070810t1999 gr f b 001 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9602864354
|q χαρτόδ.
|
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h eng
|
050 |
1 |
4 |
|a TX911.3.C65
|b D5715 1999
|
100 |
1 |
|
|a Dittmer, Paul R.
|
240 |
1 |
0 |
|a Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.
|l Greek
|
245 |
1 |
0 |
|a Κοστολόγηση :
|b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /
|c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου.
|
246 |
0 |
|
|a Κοστολόγηση
|b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία και εστιατόρια
|
250 |
|
|
|a 5η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Έλλην,
|c c1999.
|
300 |
|
|
|a 578 σ.:
|b πιν. ;
|c 24 εκ.
|
500 |
|
|
|a Μετάφραση του: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.
|
650 |
|
0 |
|a Food service
|x Cost control.
|
700 |
1 |
|
|a Griffin, Gerald G.,
|
700 |
1 |
|
|a Αποστολοπούλου, Αντιγόνη.
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a5676c5ad14ac1e78263
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 6
|x m
|z Books
|