Κοστολόγηση : τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /

Main Author: Dittmer, Paul R.
Other Authors: Griffin, Gerald G.,, Αποστολοπούλου, Αντιγόνη.
Format: Book
Language:Greek
English
Published: Αθήνα : Έλλην, c1999.
Edition:5η έκδ.
Subjects:
LEADER 01264nam a2200253 a 4500
001 1475083
005 20171111233534.0
008 070810t1999 gr f b 001 0 gre d
020 |a 9602864354  |q χαρτόδ. 
040 |a CY-LiCUT 
041 1 |a gre  |h eng 
050 1 4 |a TX911.3.C65   |b D5715 1999 
100 1 |a Dittmer, Paul R. 
240 1 0 |a Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants.  |l Greek 
245 1 0 |a Κοστολόγηση :  |b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία & εστιατόρια /  |c Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin ; μετάφραση Αντιγόνη Αποστολοπούλου. 
246 0 |a Κοστολόγηση  |b τροφίμων, ποτών, εργασίας, για ξενοδοχεία και εστιατόρια 
250 |a 5η έκδ. 
260 |a Αθήνα :  |b Έλλην,  |c c1999. 
300 |a 578 σ.:  |b πιν. ;  |c 24 εκ. 
500 |a Μετάφραση του: Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants. 
650 0 |a Food service   |x Cost control. 
700 1 |a Griffin, Gerald G., 
700 1 |a Αποστολοπούλου, Αντιγόνη. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5676c5ad14ac1e78263  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 6  |x m  |z Books