Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
Main Author: | Luise, Franco |
---|---|
Other Authors: | Γεωργιάδης, Δημήτρης |
Format: | Book |
Language: | Greek Italian |
Published: |
Αθήνα
Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης
c2008
|
Subjects: |
Similar Items
-
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999) -
Εστιατορική τεχνική τεχνική σερβιρίσματος
by: Λαλούμης, Δημήτριος Αθ.
Published: (2013) -
Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
by: McVety, Paul J.
Published: (1999) -
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995) -
Σύνθεση εδεσματολογίου
by: Σαλεσιώτης, Μιχάλης Π. (1944- )
Published: (2007)