Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα

Main Author: Luise, Franco
Other Authors: Γεωργιάδης, Δημήτρης
Format: Book
Language:Greek
Italian
Published: Αθήνα Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης c2008
Subjects:
LEADER 00977nam a2200229 a 4500
001 1424384
005 20171111233430.0
008 170503s2008 GRa||| 000 yygre
020 |a 978-960-8058-39-2 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 1 |a gre  |h ita 
050 1 |a TX911.3.M27 
082 1 |2 23  |a 647.95068  |x Διοίκηση και οργάνωση 
100 0 1 |a Luise, Franco 
245 1 |a Food cost  |b κοστολόγηση στην κουζίνα  |c Franco Luise 
260 1 |a Αθήνα  |b Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης  |c c2008 
300 1 |a 147 σ.  |b εικ.  |c 25 εκ. 
500 1 |a Το κείμενο είναι μεταφρασμένο από τα αγγλικά  
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 144-145 
650 1 |a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.  |x Κόστος 
700 0 1 |a Γεωργιάδης, Δημήτρης 
952 |a GRAtEVE  |b 59ce90fd6c5ad1344611575d  |c 995b  |d 995e  |e 03716/2013-2  |t 2  |x m  |z Books