|
|
|
|
LEADER |
00977nam a2200229 a 4500 |
001 |
1424384 |
005 |
20171111233430.0 |
008 |
170503s2008 GRa||| 000 yygre |
020 |
|
|
|a 978-960-8058-39-2
|
040 |
1 |
1 |
|a AtEVE
|e AACR2
|
041 |
1 |
|
|a gre
|h ita
|
050 |
1 |
|
|a TX911.3.M27
|
082 |
1 |
|
|2 23
|a 647.95068
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
100 |
0 |
1 |
|a Luise, Franco
|
245 |
1 |
|
|a Food cost
|b κοστολόγηση στην κουζίνα
|c Franco Luise
|
260 |
1 |
|
|a Αθήνα
|b Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης
|c c2008
|
300 |
1 |
|
|a 147 σ.
|b εικ.
|c 25 εκ.
|
500 |
1 |
|
|a Το κείμενο είναι μεταφρασμένο από τα αγγλικά
|
504 |
1 |
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 144-145
|
650 |
1 |
|
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Κόστος
|
700 |
0 |
1 |
|a Γεωργιάδης, Δημήτρης
|
952 |
|
|
|a GRAtEVE
|b 59ce90fd6c5ad1344611575d
|c 995b
|d 995e
|e 03716/2013-2
|t 2
|x m
|z Books
|