Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Food cost
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Food cost κοστολόγηση στην κουζίνα
Main Author:
Luise, Franco
Other Authors:
Γεωργιάδης, Δημήτρης
Format:
Book
Language:
Greek
Italian
Published:
Αθήνα
Επαγγελματικές Εκδόσεις Μαγειρικής Α. Τσιτσιλώνης
c2008
Subjects:
Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
>
Κόστος
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
03716/2013-2
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Κοστολόγηση τροφίμων, ποτών, εργασίας για ξενοδοχεία και εστιατόρια
by: Dittmer, Paul R.
Published: (1999)
Εστιατορική τεχνική τεχνική σερβιρίσματος
by: Λαλούμης, Δημήτριος Αθ.
Published: (2013)
Αρχές σχεδίασης μενού : με παραδείγματα από τα εστιατόρια των ξενοδοχείων /
by: McVety, Paul J.
Published: (1999)
Τα εστιατόρια στην Κύπρο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές
Published: (1995)
Σύνθεση εδεσματολογίου
by: Σαλεσιώτης, Μιχάλης Π. (1944- )
Published: (2007)
×
Loading...