Οι χρωστικές ουσίες των τροφίμων/
Main Author: | Λασκαρίδου, Παρασκευή |
---|---|
Corporate Authors: | Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Χημείας, Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες - ΔιΧηΝΕΤ" |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
[Θεσσαλονίκη]:
[χ. ό.],
[2005]
|
Subjects: |
Similar Items
-
The natural pigments/
by: Bentley, Kenneth Walter
Published: (1960) -
Η φυσική και η χημεία του χρώματος/
by: Αργυρίου, Ιωακείμ
Published: (2002) -
Herstellung von buntfarben/
by: Bock, Laurenz
Published: (1927) -
Winter phytoplankton in a pond warmed by a thermal power station/
by: Eloranta, Pertti
Published: (1980) -
Kunstliche organische pigmentfarben und ihre anwendungsgebiete/
by: Curtis, Cecil Albert, 1897-
Published: (1929)