Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Οι χρωστικές ουσίες των τροφίμ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Οι χρωστικές ουσίες των τροφίμων/
Main Author:
Λασκαρίδου, Παρασκευή
Corporate Authors:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Χημείας
,
Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες - ΔιΧηΝΕΤ"
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
[Θεσσαλονίκη]:
[χ. ό.],
[2005]
Subjects:
Χημεία τροφίμων
Χρωστικές ουσίες
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
ΜΔ 664 ΛασΠ χ 2005
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
The natural pigments/
by: Bentley, Kenneth Walter
Published: (1960)
Η φυσική και η χημεία του χρώματος/
by: Αργυρίου, Ιωακείμ
Published: (2002)
Herstellung von buntfarben/
by: Bock, Laurenz
Published: (1927)
Winter phytoplankton in a pond warmed by a thermal power station/
by: Eloranta, Pertti
Published: (1980)
Kunstliche organische pigmentfarben und ihre anwendungsgebiete/
by: Curtis, Cecil Albert, 1897-
Published: (1929)
×
Loading...