|
|
|
|
LEADER |
01131nam a2200205 a 4500 |
001 |
1397754 |
005 |
20171111233359.0 |
008 |
080110s2005 gr erb 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a GrAtEKP.ximviolfarmak
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
100 |
1 |
|
|a Λασκαρίδου, Παρασκευή
|
245 |
1 |
3 |
|a Οι χρωστικές ουσίες των τροφίμων/
|c Παρασκευή Λασκαρίδου
|
260 |
|
|
|a [Θεσσαλονίκη]:
|b [χ. ό.],
|c [2005]
|
300 |
|
|
|a iii, 123 σ. :
|b εικ., πίν. ;
|c 30 εκ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. [123]
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Χρωστικές ουσίες
|
710 |
0 |
|
|a Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
|b Τμήμα Χημείας
|
710 |
0 |
|
|a Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Διδακτική της Χημείας και Νέες Εκπαιδευτικές Τεχνολογίες - ΔιΧηΝΕΤ"
|
952 |
|
|
|a GrAtEKP
|b 59cd1e6e6c5ad13446102f0b
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 664 ΛασΠ χ 2005
|t 2
|x m
|z Books
|