The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture /
Main Author: | Spang, Rebecca L., 1961- |
---|---|
Corporate Author: | Harvard University Press |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Cambridge, Mass.:
Harvard University Press,
2001
|
Series: | Harvard historical studies
135 |
Subjects: |
Similar Items
-
Η εφεύρεση του εστιατορίου Το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός
by: Spang, Rebecca L. (1961- )
Published: (2005) -
Η εφεύρεση του εστιατορίου: το Παρίσι και ο σύγχρονος γαστρονομικός πολιτισμός/
by: Spang, Rebecca L., 1961-
Published: (2005) -
The world of the Paris cafe : sociability among the french working class, 1789-1914 /
by: Haine, W. Scott
Published: (1996) -
Ανθρωπολογία της διατροφής
by: Ματάλα, Αντωνία Λήδα
Published: (2008) -
Opera bouffe : une anthropologie gourmande de nos modes alimentaires /
by: Lardellier, Pascal, 1964-
Published: (2011)