|
|
|
|
LEADER |
01170nam a2200253 a 4500 |
001 |
992782 |
005 |
20171111231455.0 |
008 |
040616s2001 mau r 000 | eng d |
020 |
|
|
|a 0674006852
|
040 |
|
|
|a GR-AtPPV
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 21η
|a 647.9544361
|
100 |
1 |
|
|a Spang, Rebecca L.,
|d 1961-
|
245 |
1 |
4 |
|a The invention of the restaurant :
|b Paris and modern gastronomic culture /
|c Rebecca L. Spang
|
260 |
|
|
|a Cambridge, Mass.:
|b Harvard University Press,
|c 2001
|
300 |
|
|
|a vii, 325 σ. :
|b εικ. ;
|c 24 εκ.
|
490 |
0 |
|
|a Harvard historical studies
|v 135
|
504 |
|
|
|a Περιέχει ευρετήριο
|
650 |
1 |
0 |
|a Εστιατόρια
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|z Παρίσι
|
650 |
1 |
0 |
|a Εστιατόρια
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|z Παρίσι
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατροφικές συνήθειες
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατροφικές συνήθειες
|x Ιστορία
|z Γαλλία
|
651 |
|
0 |
|a Παρίσι
|x Κοινωνική ζωή και έθιμα
|y 18ος-19ος αιώνας
|
710 |
|
|
|a Harvard University
|b Press
|
952 |
|
|
|a GR-AtPPV
|b 59ccc9be6c5ad1344608d267
|c 998a
|d 945l
|e 647.9544361 SPA
|t 1
|x m
|z Books
|