The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture /

Main Author: Spang, Rebecca L., 1961-
Corporate Author: Harvard University Press
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge, Mass.: Harvard University Press, 2001
Series:Harvard historical studies 135
Subjects:
LEADER 01170nam a2200253 a 4500
001 992782
005 20171111231455.0
008 040616s2001 mau r 000 | eng d
020 |a 0674006852 
040 |a GR-AtPPV  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 21η  |a 647.9544361 
100 1 |a Spang, Rebecca L.,  |d 1961- 
245 1 4 |a The invention of the restaurant :  |b Paris and modern gastronomic culture /  |c Rebecca L. Spang 
260 |a Cambridge, Mass.:  |b Harvard University Press,  |c 2001 
300 |a vii, 325 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 |a Harvard historical studies  |v 135 
504 |a Περιέχει ευρετήριο 
650 1 0 |a Εστιατόρια  |x Ιστορία  |z Γαλλία  |z Παρίσι 
650 1 0 |a Εστιατόρια  |x Ιστορία  |z Γαλλία  |z Παρίσι 
650 1 0 |a Διατροφικές συνήθειες  |x Ιστορία  |z Γαλλία 
650 1 0 |a Διατροφικές συνήθειες  |x Ιστορία  |z Γαλλία 
651 0 |a Παρίσι  |x Κοινωνική ζωή και έθιμα  |y 18ος-19ος αιώνας 
710 |a Harvard University  |b Press 
952 |a GR-AtPPV  |b 59ccc9be6c5ad1344608d267  |c 998a  |d 945l  |e 647.9544361 SPA  |t 1  |x m  |z Books