Handbook of food preservation/

Other Authors: Rahman, Shafiur
Format: Book
Language:English
Published: Boca Raton, FL: CRC Press, c2007
Edition:2η έκδ.
Series:Food science and technology (Taylor & Francis)
Subjects:
LEADER 01003nam a2200277 a 4500
001 946869
005 20171111231418.0
008 080718s2007 gr gr 001 0 eng d
020 |a 1574446061 
040 |a Gr-KaHUA  |b gre  |e AACR2 
041 0 |a eng 
082 0 |2 22  |a 664 
245 0 0 |a Handbook of food preservation/  |c edited by M. Shafiur Rahman 
250 |a 2η έκδ. 
260 |a Boca Raton, FL:  |b CRC Press,  |c c2007 
300 |a xvii, 1068 σ. :  |b εικ. ;  |c 26 εκ. 
490 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο 
650 1 7 |a Χημεία τροφίμων 
650 1 7 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 1 7 |a Τροφή  |x Συντήρηση 
650 1 0 |a Food  |x Analysis 
650 1 0 |a Food industry and trade 
650 1 0 |a Food  |x Preservation 
700 1 |a Rahman, Shafiur 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca5926c5ad13446032007  |c 998a  |d 945l  |e 664 HAN  |t 1  |x m  |z Books