|
|
|
|
LEADER |
01003nam a2200277 a 4500 |
001 |
946869 |
005 |
20171111231418.0 |
008 |
080718s2007 gr gr 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 1574446061
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 664
|
245 |
0 |
0 |
|a Handbook of food preservation/
|c edited by M. Shafiur Rahman
|
250 |
|
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Boca Raton, FL:
|b CRC Press,
|c c2007
|
300 |
|
|
|a xvii, 1068 σ. :
|b εικ. ;
|c 26 εκ.
|
490 |
0 |
|
|a Food science and technology (Taylor & Francis)
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές και ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Χημεία τροφίμων
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή
|x Συντήρηση
|
650 |
1 |
0 |
|a Food
|x Analysis
|
650 |
1 |
0 |
|a Food industry and trade
|
650 |
1 |
0 |
|a Food
|x Preservation
|
700 |
1 |
|
|a Rahman, Shafiur
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca5926c5ad13446032007
|c 998a
|d 945l
|e 664 HAN
|t 1
|x m
|z Books
|