|
|
|
|
LEADER |
01144nam a2200277 a 4500 |
001 |
945385 |
005 |
20171111231416.0 |
008 |
060419s2005 gr gr 000 0 eng d |
020 |
|
|
|a 0471460060
|
040 |
|
|
|a Gr-KaHUA
|b gre
|e AACR2
|
041 |
0 |
|
|a eng
|
082 |
|
0 |
|2 22
|a 647.940682
|
100 |
1 |
|
|a Κατσιγρής, Κώστας
|
245 |
1 |
0 |
|a Design and equipment for restaurants and foodservice :
|b a management view /
|c Costas Katsigris, Chris Thomas
|
250 |
|
|
|a 2η έκδ.
|
260 |
|
|
|a Hoboken, NJ:
|b J. Wiley & Sons,
|c c2005
|
300 |
|
|
|a xvi, 560 σ. :
|b εικ. ;
|c 29 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει ευρετήριο
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή, Υπηρεσίες της
|x Διοίκηση και οργάνωση
|
650 |
1 |
7 |
|a Τροφή, Υπηρεσίες της
|x Εξοπλισμός
|
650 |
1 |
7 |
|a Εστιατόρια, ταβέρνες κλπ.
|x Σχέδιο και κατασκευή
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service management
|
650 |
1 |
0 |
|a Food service
|x Equipment and supplies
|
650 |
1 |
0 |
|a Restaurants
|x Design and construction
|
700 |
1 |
|
|a Thomas, Chris
|
952 |
|
|
|a GR-KaHUA
|b 59cca5216c5ad13446030a39
|c 998a
|d 945l
|e 647.940682 KAT
|t 1
|x m
|z Books
|