Η διαχείριση της ποιότητας και η αναγκαιότητα της εφαρμογής του συστήματος ISO 9000 και HACCP στις βιολογικές καλλέργειες [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Χουστουλάκη, Ειρήνη |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2014
|
Subjects: |
Similar Items
-
Εφαρμογή διαχείρισης επικινδυνότητας (αξιοπιστία) στα πλαίσια του I.S.O. 22000 για τα υλικά κατασκευής οινοποιείου βιολογικής καλλιέργειας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαλεξίου, Ανδρέας
Published: (2010) -
Εφαρμογή αρχών HACCP στην παραγωγή βιολογικού κρασιού από το σταφύλι στην εμφιάλωση: [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μακρυγιαννάκης, Γιάννης
Published: (2014) -
Σημασία υιοθέτησης του HACCP για την σύγχρονη ελληνική επιχείρηση τροφίμων και ποτών μελέτη εφαρμογής του σε οινοποιείο: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ακριτίδης, Θεμιστοκλής
Published: (2008) -
Αποτίμηση συστημάτων ποιότητας HACCP και ISO 22000 σε επιχειρήσεις τροφίμων της Κεφαλονιάς [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αννίνου, Νίκη
Published: (2012) -
Πρότυπα ISO και μέθοδοι οργανοληπτικού ελέγχου ο ρόλος και η σημασία τους στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, οίνων και αποσταγμάτων και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Καραθάνος, Αθανάσιος
Published: (2012)