Η διαχείριση της ποιότητας και η αναγκαιότητα της εφαρμογής του συστήματος ISO 9000 και HACCP στις βιολογικές καλλέργειες [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Χουστουλάκη, Ειρήνη
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2014
Subjects:
LEADER 01614nam a2200277 a 4500
001 841229
005 20171111231248.0
008 150528s2014 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Χουστουλάκη, Ειρήνη 
245 1 2 |a Η διαχείριση της ποιότητας και η αναγκαιότητα της εφαρμογής του συστήματος ISO 9000 και HACCP στις βιολογικές καλλέργειες  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Χουστουλάκη Ειρήνη 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2014 
300 |a 1 Cd-rom (ΜB) :  |b εικ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Βιολογική γεωργία 
650 1 0 |a Βιολογική γεωργία  |x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 1 0 |a Ποιότητα 
650 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης ποιότητας 
650 1 0 |a Πρότυπο ISO 9000 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου  |x Σύστημα ποιότητας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc797e6c5ad13446fc36fe  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books