|
|
|
|
LEADER |
01614nam a2200277 a 4500 |
001 |
841229 |
005 |
20171111231248.0 |
008 |
150528s2014 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Χουστουλάκη, Ειρήνη
|
245 |
1 |
2 |
|a Η διαχείριση της ποιότητας και η αναγκαιότητα της εφαρμογής του συστήματος ISO 9000 και HACCP στις βιολογικές καλλέργειες
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Χουστουλάκη Ειρήνη
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (ΜB) :
|b εικ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιολογική γεωργία
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιολογική γεωργία
|x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Ποιότητα
|
650 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο ISO 9000
|
650 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου
|x Σύστημα ποιότητας
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc797e6c5ad13446fc36fe
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|