Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα επεξεργασίας σταφίδας [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Δήμιζα, Καλλιρόη |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/7D50DCB49D8315F4C2257C82003264CE/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Similar Items
-
Συγκριτική αξιολόγηση εγκατάστασης και λειτουργίας συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σε εταιρεία τροφίμων [Διπλωματική διατριβή]/
by: Μπαμνάρας, Θεόδωρος
Published: (2012) -
Εφαρμογή μεθόδων Στατιστικού Ελέγχου Ποιότητας στη βιομηχανία του χαλβά [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αργουδέλη, Παρασκευή
Published: (2013) -
Ανάπτυξη Σ.Δ.Α.Τ. σε επιχείρηση κατεψυγμένων λαχανικών με ανάλυση στοιχείων κόστους ποιότητας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Πέρρος, Νικόλαος
Published: (2013) -
Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παραγωγή Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων (με βάση το κρέας) με τη χρήση καλλιεργειών εκκίνησης και εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αντωναράκης, Γεώργιος
Published: (2014) -
Επιθεώρηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας στους τομείς παραγωγής - εμπορίας λιπαντικών και της τεχνικής υποστήριξης αεροσκαφών [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αλεξανδράκης, Αλέξανδρος
Published: (2004)