Ασφάλεια τροφίμων εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Main Author: | Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης |
---|---|
Other Authors: | Κούρτης, Λάζαρος, Σάνδρου, Δήμητρα |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press ,
2001 .
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001) -
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001) -
Food safety and toxicity/
Published: (1997) -
Nondestructive testing of food quality
Published: (2008) -
British food journal the case of pig farming.
Published: (2007)