Έλεγχος ποιότητας τροφίμων: εργαστηριακός οδηγός/

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Other Authors: Βαρζάκας, Θ. Χ., Τζίφα, Κ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Εκδόσεις Σταμούλη, c2008
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου2ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοιχτό Πανεπιστήμιο ΚύπρουTP372.5.A73 20081ΠροβολήOPAC