|
|
|
|
LEADER |
01795nam a2200361 a 4500 |
001 |
6939 |
005 |
20171111224314.0 |
008 |
120709s2011 gr 00010 gre |
020 |
0 |
0 |
|a 9789605080006
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 637.141
|
100 |
0 |
0 |
|a Κεχαγιάς, Χρήστος
|
245 |
1 |
0 |
|a Γάλα :
|b επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας /
|c Χρήστος Κεχαγιάς.
|
260 |
1 |
0 |
|a Αθήνα :
|b Ίων,
|c c2011.
|
300 |
0 |
0 |
|a 427 σ. :
|b εικ., πίν.;
|c 24 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο.
|
505 |
0 |
0 |
|a Παραγωγή και συστατικά του γάλακτος - - Φυσικοχημικές ιδιότητες και διατροφική αξία - - Συστήματα και ορθές πρακτικές για τη διασφάλιση της ποιότητας του γάλακτος - - Τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση ποιότητας των γαλακτοκομικών προϊόντων.
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Microbiology
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Μικροβιολογία
|
650 |
0 |
4 |
|a Milk
|x Composition
|
650 |
0 |
4 |
|a Γάλα
|x Σύνθεση
|
650 |
0 |
4 |
|a Dairy products
|x Analysis
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομικά προϊόντα
|x Ανάλυση
|
650 |
0 |
4 |
|a Yogurt
|
650 |
0 |
4 |
|a Γιαούρτη
|
650 |
0 |
4 |
|a Butter
|
650 |
0 |
4 |
|a Βούτυρο
|
650 |
0 |
4 |
|a Dairy products
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομικά προϊόντα
|
650 |
0 |
4 |
|a Dairying
|
650 |
0 |
4 |
|a Γαλακτοκομία
|
650 |
0 |
2 |
|a Food technology
|
650 |
0 |
4 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 5903b0156c5ad119ff912e55
|c 952a
|d 9528
|e 637.141 Κεχ
|t 1
|x m
|z Books
|