Γάλα : επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας /

Main Author: Κεχαγιάς, Χρήστος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ίων, c2011.
Subjects:
LEADER 01795nam a2200361 a 4500
001 6939
005 20171111224314.0
008 120709s2011 gr 00010 gre
020 0 0 |a 9789605080006 
082 0 0 |2 21  |a 637.141 
100 0 0 |a Κεχαγιάς, Χρήστος 
245 1 0 |a Γάλα :  |b επιστήμη, τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση της ποιότητας /  |c Χρήστος Κεχαγιάς. 
260 1 0 |a Αθήνα :  |b Ίων,  |c c2011. 
300 0 0 |a 427 σ. :  |b εικ., πίν.;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. 
505 0 0 |a Παραγωγή και συστατικά του γάλακτος - - Φυσικοχημικές ιδιότητες και διατροφική αξία - - Συστήματα και ορθές πρακτικές για τη διασφάλιση της ποιότητας του γάλακτος - - Τεχνολογία και έλεγχοι για τη διασφάλιση ποιότητας των γαλακτοκομικών προϊόντων. 
650 0 0 |a Milk  |x Microbiology 
650 0 4 |a Γάλα  |x Μικροβιολογία 
650 0 4 |a Milk  |x Composition 
650 0 4 |a Γάλα  |x Σύνθεση 
650 0 4 |a Dairy products  |x Analysis 
650 0 4 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα  |x Ανάλυση 
650 0 4 |a Yogurt 
650 0 4 |a Γιαούρτη 
650 0 4 |a Butter 
650 0 4 |a Βούτυρο 
650 0 4 |a Dairy products 
650 0 4 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα 
650 0 4 |a Dairying 
650 0 4 |a Γαλακτοκομία 
650 0 2 |a Food technology 
650 0 4 |a Τεχνολογία τροφίμων 
952 |a GrTHDAPL  |b 5903b0156c5ad119ff912e55  |c 952a  |d 9528  |e 637.141 Κεχ  |t 1  |x m  |z Books