Τεχνολογία προίόντων γάλακτος : ζυμούμενα προίόντα γάλακτος, παγωτό, κρέμα-βούτυρο /

Main Author: Ζερφυρίδης, Γρηγόρης Κ. (Author)
Corporate Author: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Τμήμα Γεωπονίας.Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Γιαχούδης-Γιαπούλης, 2001.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Αθήνας637 ΖΕΡ1ΠροβολήOPAC